top of page

Nameless i radio

Nameless, Lidia Bäck och Anna-Sofia Nylund, medverkade i Efter Nios podcast och berättade om Projekt Dopamin.


Lyssna HÄR


13 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Tuire Valomaa
Tuire Valomaa
May 14, 2020

Hej Anna-Sofia och Lidia,jag råkade lyssna på Radio Vega en dag och hörde om Projekt Dopamin.Det var jätteintresant, vid sidan av feministisk inriktning också därför att jag har Parkinson sjukdom. Vi patienter missar vår dopamin produktion, det blir inga nya celler när dom gamla dör. Det finns många olika symptom av minskande dopamin liksom tremor, stelning, många sortens problem med motion och olika värk mm.Jag har tagit del i en dans-motions grupp några år och det har varit skönt att gå dit, delta en grupp, som förstår och godkänner och delar alla slags minnes och kropens symptomer, att kunna vara sig själv och inte bara en diagnos.Då jag hörde om ert projekt, kom jag att tänka pä hur fint sku…

Like
bottom of page